Home
  Forum
  Tv Shqip
  Video Clips 
  Filma Shqiptar
  Scripte Shqip Mirc
  Gallery
  Slide Show 
  Games
  Horoskopi
  Mesazhe Dashurie
  Prezantimet
  Humor Shqip
  Moti
  Live Score
  Programme 


TV | News24 - Live

                                       
      
                                                     
      
                                                             
             
                                          
                   
          


  
 
 
 

     

Ne se deshironi te beni Publik Scriptin Tuaj kliko ne Upload

Para se te beni Upload Lexoni Rregullat Nese ju do beni upload scriptin tuaj Ju duhet qe te vendosni ne scriptin tuaj nje link te Radioshqip ne se ne scriptin tuaj nuk egziston link i YouGoDe ai script nuk do behet upload

_____________________________________  

Pershembull :

(l) -=* #Shqiperia Nga:  aleks Script V.7 wWw.YouGoDec.Com
(e) -=* Ju uron nje chat sa me te kendeshem dhe pa probleme.
(S) -=* WebSite:-=> wWw.YouGoDec.Com

(e)-=* Email  : -=> wWw.YouGoDec.Com
(q) -=* Nicku Qe Ju Po Perdorni Eshte: YouGoDe???
(i) -=* Data Sipas Pc Suaj Eshte: 15/08/2008
(n) -=* Dita Sipas Pc Suaj Eshte: E Premte
(s) -=* Ora  Sipas Pc Suaj Eshte: 20:54:50
(i) -=* mIRC Version 6.16 Ne Windows XP

_____________________________________