#10 Lolo Ferrari (36G) - modele franceze dhe kengetare ka marre guines ne 1996 per gjoksin me te madh ne France.


#9 Busty Heart (46H) - modele dhe stripper ku tashme ka lokal te saj zhveshjeje "Busty Heart's Place" ne Pennsylvania.Kohet e fundit ka marre pjese ne America's Got Talent, The Man Show and Steve Harvey's Big Time Challenge ku shtyp kanace me gjoks.


#8 Sheyla Hershey (38KKK)- Modele Braziliane ku kaloi nepermjet bisturise nga 34FFF ne mase 38KKK.
#7 Casey (64MM) - Me sa dihet per te eshte e martuar me nje stripper.
#6 Mistress Rhiannon (48MMM) - Nje modele qe mund te lidhej me C.brown pasi mbiemri i saj ngjahson me Rhiannen por ce do qe ska mundesi ti afrohet nga gjoksi .
#5 Maxi Mounds (61MMM) - Ne 2003 eshte futur ne Guinnes per gjoksin e shtuar.
#4 Monique (46R) - Monique eshte nje vajze adulte qe luan filma adulte ne industrine e adulteve.ajo qe dua te them eshte qe vazja eshte adulte.#3 Chelsea Charms (153XXX) - Eshte ironike te thuhet se kjo vajze punon ne industrine e Redlight.
#2 Karola (48ZZZ) - cte thuash per kete?Eshte e dyta!


#1 Norma Stitz (56ZZZ) - Eshte mbajtesja aktuale e Guinnesit
PS:videot nuk hapen pa nje account ne YT pasi mendohet se kane permbajtje explicite