Al-Forums.Com ™ - Discussions. Forum Virtual Shqiptar,
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Al-Forums.Com ™ - Discussions. Forum Virtual Shqiptar,

wWw.Al-Forums.Com ™ - Discussions. Forum Virtual Shqiptar, Vendi i duhur pėr tė gjithė shqiptarėt anembanė. Diskutime tė ndryshme rreth shoqerisė dhe tema tė tjera.

ChatForumKėrkoLatest imagesRegjistrohuidentifikimiGallery mIRC ScriptsAlbania Chat MOTI  Filma ShqiptarTop Albania Radio

Chat Shqip - Bisedo Shqip - chat shqip , albania chat , chato ... | Albania Chat Mibbit - Webchat - Java IRC - Online Chatt

Rovena Stefa: Djali i bukur duhet tė mė dashurojė shumė

Shko poshtė 
AutoriMesazh
Denisa
Vip
Vip
Denisa

Numri i postimeve : 254
Registration date : 10/11/2010

Rovena Stefa: Djali i bukur duhet tė mė dashurojė shumė Empty
MesazhTitulli: Rovena Stefa: Djali i bukur duhet tė mė dashurojė shumė   Rovena Stefa: Djali i bukur duhet tė mė dashurojė shumė Empty26.11.10 3:34

E shoqėruar si gjithmonė nga e motra Alisa, Rovenėn mund ta gjeshshpeshherė edhe nė Prishtinė, madje atė ditė ishte duke u interesuar seēfarė shkruanin mediet pėr tė.
Rovena Stefa: Djali i bukur duhet tė mė dashurojė shumė 71284028
Nėdorė kishte blerė njė gazetė “Kosova Sot” dhe po ecte rrugės, ndėrsa nėnjė intervistė ekskluzive dhėnė gazetės sonė rrėfen pėr pasionin mė tėmadh qė ka pėr muzikėn, pavarėsisht qė disa dashakeqės ndaj karrierėssė saj merren me thashetheme dhe qė duan ta pengojnė. Rovena mesimpatinė e saj tregon se pavarėsisht se nuk ka bėrė plane pėr martesėnuk ėshtė e thėnė tė mos mendojė edhe pėr ditėn e martesės.

“Kosova Sot”: Rovena, si po kaloni nė kėtė vjeshtė?
RovenaStefa: Jam duke kaluar njė periudhė shumė tė mirė dhe ēlodhėse pas njėvere plot me punė dhe muzikė. Jam ndėrkohė edhe duke u pėrgatitur pėrdisa projekte muzikore tė afėrta.
“Kosova Sot”: A kishte kohė Rovena tė bėnte pushime pėr vete gjatė verės, apo vetėm tė argėtonte adhuruesit?
RovenaStefa: Gjatė verės nuk kisha aspak mundėsi tė pushoja pėr shkak tėimpenjimit tim nė “ROVENA CLUB”, i cili ishte edhe kėtė vit njėangazhim i madh dhe serioz, si i 3-ti vit me rend qė mbahet nė Durrės.Nė fakt vetėm nė shtator pata kohė tė pushoja disa ditė me familjentime. E mėsuar me thashetheme
“Kosova Sot”: Rovena, a keni thėnė ndonjėherė “u lodha boll mė, s’dua tė kėndoj”?
RovenaStefa: Jo, sepse edhe nė momentet mė tė vėshtira tė karrierės sime, unėkam menduar se ēdo sfidė ėshtė pėr t’u pėrballuar. Unė e dua muzikėn mėshumė se gjithēka tjetėr, nuk do tė thosha kurrė “boll.”
“Kosova Sot”: Nėse Rovena ėshtė kėtu, kujt i shkon i gjithė falėnderimi?
Rovena Stefa: Zotit, familjes dhe publikut tim.
“Kosova Sot”: Pse mendoni se ju duan shumė dhe keni shumė adhurues edhe nė Kosovė?
Rovena Stefa: Po nuk e di, pyetni ata mė mirė….(qesh)
“Kosova Sot”: Si reagoni ndaj thashethemeve, apo mendoni se ato ju bėjnė dhe mė mirė pėr t’ju rritur famėn?
RovenaStefa: Tashmė jam mėsuar me to. Por kur ka thashetheme tepėr tėpavėrteta dhe dashakeqėse, atėherė me tė drejtė mėrzitem pėrpadrejtėsinė e bėrė ndaj meje, por nė njė mėnyrė e kuptoj se ka shumėsulme nga konkurrenca e pandershme tė cilėn e pengon suksesi im. Rovena Stefa: Djali i bukur duhet tė mė dashurojė shumė 71284028
“Kosova Sot”: I kėndoni pothuajse tė gjitha rrymat muzikore, tek cila prej tyre Rovena e merr notėn 10?
Rovena Stefa: Hė-hė-hė…edhe kėtu duhet tė pyesni “mėsuesin”- publikun.
“Kosova Sot”: Ndonjė kėngė e re, klip, album?
Rovena Stefa: Sė shpejti del kėnga ime mė e re “Mallkuar”, sė cilės jam duke i realizuar edhe videon.
Pjesė e festivaleve
“Kosova Sot”: Rovena, a do tė ketė pėr ju rikthim nėpėr festivale, apo tashmė edhe ju i keni “fobi” ato?
Rovena Stefa: Unė gjithmonė kam qenė nėpėr festivale dhe nuk e mohoj se mund tė jem pėrsėri pjesė e tyre.
“Kosova Sot”: Nė cilin nga festivalet shqiptarė ia vlen tė kėndojė Rovena? RovenaStefa: Ne kemi disa festivale tė mira, nė tė cilat ia vlen tė kėndosh etė marrėsh pjesė dhe tė cilat publiku i pėrcjell me interes.
“Kosova Sot”: Flitet se ju jeni njė nga kėngėtaret mė tė pasura, e vėrtetė?
Rovena Stefa: Ja, kjo ėshtė njė thashetheme e radhės, unė punoj shumė dhe harxhoj edhe shumė, pra nuk e quaj veten tė pasur.
“Kosova Sot”: Pėr ku ėshtė duke i bėrė gati valixhet pėr udhėtimin e radhės Rovena?
Rovena Stefa: Pėr Tiranė, se momentalisht gjendem nė Prishtinė…
“Kosova Sot”: Na pėrshkruaj pak se si do tė jetė dita juaj e dasmės, nėse e keni ėndėrruar?
Rovena Stefa: Me lule, miq, dhurata …dhe shumė dashuri…(qesh)
“Kosova Sot”: E pėr kohėn se kur do tė ndodhė e keni menduar, e shikoni kėtė ndodhi tė afėrt apo tė largėt? Rovena Stefa: Nuk kam bėrė plane ….por kur tė vijė koha do t’ju tregoj nė kohė…hė-hė-hė. Attachments: Image 1
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://wWw.yougodec.Com

Rovena Stefa: Djali i bukur duhet tė mė dashurojė shumė
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Si mendoni per lidhje ndermjet nje djali 20-vjecar dhe nje vajze 30-vjecare?
» Qyteti me i bukur?

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Al-Forums.Com ™ - Discussions. Forum Virtual Shqiptar, :: Lifestyle :: Show Bizz-
Kėrce tek:  

Copyright Al-Forums.Com ™ © 2011 |yougodec.com
Free forum | ©phpBB | Forum mbėshtetės | Report an abuse | Latest discussions